Rick Nederstigt Fotografie

Welkom op mijn website. Ik ben Rick Nederstigt een creatieve en journalistieke fotograaf in Enschede, Twente, Overijssel en heel Nederland.

Ik richt mij voornamelijk op zakelijke fotografie. Ik fotografeer o.a. voor bedrijven als Heineken en Coca Cola, ook voor kleinere bedrijven. Daarnaast verzorg ik de fotografie voor communicatie- en mediacampagnes. Denk hierbij aan bedrijfsreportages, zakelijke portretten, evenementenfotografie en diverse fotografie voor pr en communicatie uitingen. Ook portreteer ik de meest uiteenlopende mensen voor diverse opdrachtgevers. Zowel zakelijk als creatief.

Na mijn fotografie-opleiding werk ik sinds 1998 als full-time fotograaf. De eerste 12 jaar in dienst bij o.a. het ANP en Kippa, maar tegenwoordig als zelfstandige bij Rick Nederstigt Fotografie. De opgedane kennis ‘op straat’ en in de studio gebruik ik nu voor de meest uiteenlopende opdrachten.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten of zien? Of wil je ‘in het echt’ kennis met me maken? Neem gerust contact met me op, dan kunnen we misschien eens afspreken!