Rick Nederstigt Fotografie

Welkom op mijn website. Ik ben Rick Nederstigt, een van oorsprong journalistieke, maar vooral een creatieve fotograaf in Enschede, Twente, Overijssel en zo nodig heel Nederland. (En zelfs daarbuiten!)

Ik richt mij voornamelijk op portretten en zakelijke fotografie. Ik heb o.a. voor grote bedrijven als Heineken en Coca Cola gefotografeerd, maar kleine lokale ondernemers kunnen ook gewoon bij mij terecht. Verder doe ik veel fotografie voor communicatie- en media-uitingen. Denk hierbij aan bedrijfsreportages, zakelijke portretten of evenementenfotografie. Ook portretteer ik de meest uiteenlopende mensen voor diverse opdrachtgevers. Zowel zakelijk als creatief.

Na mijn fotografie-opleiding werk ik sinds 1998 als full-time fotograaf. De eerste 12 jaar in dienst bij o.a. het ANP en Kippa, maar tegenwoordig als zelfstandige bij Rick Nederstigt Fotografie. De opgedane kennis en ervaring op straat, in de media en in de studio gebruik ik nu voor de meest uiteenlopende opdrachten.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten of zien? Of wil je ‘in het echt’ kennis met me maken? Neem gerust contact met me op, dan kunnen we misschien eens afspreken!